Chambres d'hôtes - OTempsGaume

Bienvenue, Welkom, Welcome, Bienvenida, Willkommen, Benvenuti

COVID-19: We zijn open.
We nemen de volgende maatregelen om risico's te beperken voor onze gasten, ons gezin en onszelf. Alleen leden van hetzelfde huishouden worden geaccepteerd voor bewoning van één of twee kamers en we zullen de kamers voor één nacht laten onbezet tussen elk verblijf. Op basis daarvan en om bewegingen te verminderen, zullen we een verblijf van minimaal 3 dagen tijdens de maanden schoolvakantie aanmoedigen. Buiten schoolvakantie en altijd afhankelijk van de evolutie worden alleen verblijven van minimaal twee dagen geaccepteerd. NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP VIA TELEFOON.

OtempsGaume - Bed and Breakfast in Florenville

English version available soon.

Chambres d'hôtes - OTempsGaume
Chambres d'hôtes 3 épis Soleil de Gaume
SI Florenville Portes du Luxembourg

We zijn ook op Facebook

Wij bieden U drie zeer comfortabele kamers aan in Florenville (3 épis – Waalse touristische notatie). Een gîte is ook beschikbaar in Williers (Frankrijk - drie km van Florenville). Heel rustig. Volg die link.

DE AFRIKAANSE VARKENSPEST: Sinds 15 mei 2020 is de verplaatsing van bosgebruikers onder bepaalde voorwaarden opnieuw toegestaan.

Dit was een project dat we reeds heel lang koesterden. Nu is het werkelijkheid geworden. Na jaren in Louvain-laNeuve zijn wij teruggekomen naar onze geboortestreek: de Belgische Gaume.
Ons huis werd bedacht opdat U er zich thuis zou kunnen voelen, in het hart van Gaume.

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer (douche, wastafel, toilet). Verder beschikt U over een grote gemeenschappelijke zaal voor het ontbijt. Het ontbijt nemen wij graag samen met U. Deze gemeenschappelijke zaal dient ook als jullie rust- en verpozings plaats, en, s’winters beschikt U hier over een gezellige houtkachel.
Accueil

De kamers staan ter beschikking vanaf 16 uur, en wij ontvangen U graag om 19 uur ten laatste. Indien U een aankomst buiten deze uren voorziet willen wij dat graag weten. Liefst hebben we dat de kamers vrijgemaakt zijn tegen ten laatste 11 uur s’morgens.

Voor de vroege vogels bieden wij het ontbijt graag aan vanaf half-acht. Het ontbijt wordt verder opgediend tot 10 uur. Tip: Onze confituren zijn huisgemaakt!.

U zal begrijpen dat onze kamers en tevens al onze binnenruimtes niet-roker zijn.
Alhoewel wij heel graag dieren zien, zullen wij deze helaas bij ons niet kunnen aanvaarden.
En, profiteer van het prachtig micro-klimaat van de Belgische Gaume.

Babette et Eric