Chambres d'hôtes - OTempsGaume

OtempsGaume - Bed and Breakfast in Florenville

English version available soon.

Chambres d'hôtes - OTempsGaume
Chambres d'hôtes 3 épis Soleil de Gaume
SI Florenville Portes du Luxembourg

We zijn ook op Facebook

Bienvenue, Welkom, Welcome, Bienvenida, Willkommen, Benvenuti

Wij bieden U drie zeer comfortabele kamers aan in Florenville (3 épis – Waalse touristische notatie). Een gîte is ook beschikbaar in Williers (Frankrijk - drie km van Florenville). Heel rustig. Volg die link.

DE AFRIKAANSE VARKENSPEST : Onze bossen gedeeltelijk terug toegankelijk zijn voor de wandelaars vanaf deze 06/04/2019. Het verkeer blijft echter verboden in gebieden nabij de ontdekking van de laatste zieke everzwijnen => rode zone.
Dit betreft: ten noorden, de bossen van Rulles, Neufchâteau en Chiny; ten zuiden, de bossen van Ardenne, Meix-devant-Virton en “Le Grand Bois”.

Dit was een project dat we reeds heel lang koesterden. Nu is het werkelijkheid geworden. Na jaren in Louvain-laNeuve zijn wij teruggekomen naar onze geboortestreek: de Belgische Gaume.
Ons huis werd bedacht opdat U er zich thuis zou kunnen voelen, in het hart van Gaume.

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer (douche, wastafel, toilet). Verder beschikt U over een grote gemeenschappelijke zaal voor het ontbijt. Het ontbijt nemen wij graag samen met U. Deze gemeenschappelijke zaal dient ook als jullie rust- en verpozings plaats, en, s’winters beschikt U hier over een gezellige houtkachel.
Accueil

De kamers staan ter beschikking vanaf 16 uur, en wij ontvangen U graag om 19 uur ten laatste. Indien U een aankomst buiten deze uren voorziet willen wij dat graag weten. Liefst hebben we dat de kamers vrijgemaakt zijn tegen ten laatste 11 uur s’morgens.

Voor de vroege vogels bieden wij het ontbijt graag aan vanaf half-acht. Het ontbijt wordt verder opgediend tot 10 uur. Tip: Onze confituren zijn huisgemaakt!.

U zal begrijpen dat onze kamers en tevens al onze binnenruimtes niet-roker zijn.
Alhoewel wij heel graag dieren zien, zullen wij deze helaas bij ons niet kunnen aanvaarden.
En, profiteer van het prachtig micro-klimaat van de Belgische Gaume.

Babette et Eric